Camping in Overijssel » Camping met zwembad in Overijssel

Camping met zwembad in Overijssel

Camping met zwembad en 5 ha. grote recreatieplas met glijbanen!

Een geweldige vakantie boekt u bij een camping met zwembad! Op onze camping met zwembad vindt u een prachtig tropisch overdekt zwembad! Hier kunt u uren heerlijk zwemmen, ook kinderen zullen zich niet vervelen op onze camping met zwembad!

Op de camping met zwembad vindt u daarnaast ook een prachtige 5 ha. grote recreatieplas met twee waterglijbanen! Ook is er in de recreatieplas een Tubby Splash! U beleeft op de camping met zwembad een fantastische vakantie! Nog nooit was een vakantie op een camping met zwembad zo leuk! Boek bijvoorbeeld een heerlijke kampeervakantie en geniet van alle voorzieningen op onze camping met zwembad!

Uniek op de camping met zwembad is de strandbeleving. U beleeft namelijk bij onze camping met zwembad een verrassende strandvakantie in Overijssel! Ook in ons zwembad beleeft u het echte strandgevoel want om het zwembad ligt een kiezelstrand in plaats van tegels! Dit is een geweldige beleving op de camping met zwembad.

Op onze camping met zwembad ontbreekt een geweldig animatie programma niet! U kunt genieten van vele sport- en spelactiviteiten, shows, spelavonden, talentenjachten, karaoke en nog veel meer! Een vakantie op onze camping met zwembad zult u nooit meer vergeten.

Wilt u lekker uiteten? Dat kan ook bij onze camping met zwembad! U kunt terecht bij ons prachtige tapasrestaurant!

Een volledige vakantie boekt u bij onze camping met zwembad! U kunt bij ons terecht voor een geweldige familievakantie in Overijssel!